Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Smaragdvölgy Pihenőpark és Étterem
Cím: 3945 Sátoraljaújhely, Rudabányácska, Vadász út 14.Email: info@smaragdvolgy.hu
Web: http://www.smaragdvolgy.huTelefon: 47/324-324
Gps: 48.41495895 , 21.61017036

Bemutatkozás

A Smaragdvölgy Pihenőpark és Étterem Zemplén egyik legszebb völgyében található, Sátoraljaújhely-Rudabányácskán. 14 hektáros Pihenőparkunk ideális hely kiránduló osztályok, turistacsoportok, családok részére, akik szeretnek kirándulni vagy azok számára is, akik szeretnének egy pár napra kikapcsolódni, távol a világ zajától. Megszépült 120 fős a la carte étteremmel, 45 fős különteremmel és ízletes ételekkel várjuk kedves vendégeinket. Termeink klimatizáltak. Vállaljuk esküvők, ballagások, családi ünnepségek lebonyolítását. Csodálatos környezet áll rendelkezésre az esküvői szertartás megtartására is a tóparton. 20 db 2-3-4 ágyas zuhanyzós szobáinkban 75 fő elhelyezésére van lehetőség.
2,5 hektáron elterülő tavainkon a csónakázás és vizibiciklizés mellett a horgászok is hódolhatnak szenvedélyüknek. Vendégeink számos kültéri szabadidős játékot vehetnek igénybe. Csoportok számára tréfás, ügyességi, csapatépítő vetélkedőket szervezünk, igény szerinti feladat összeállítással.
Környezetünkben számos látnivaló található /Zempléni kalandpark, Magyarország leghosszabb libegője és bobpályája, Kazinczy emlékház és a Magyar Nyelv Múzeuma, Károlyi kastély Fűzérradványban és Kőkapun a vadászkastély, Tengerszem, fűzéri vár, kisvasút Pálházán stb./
A megújult pihenőparkunkról a honlapon talál bővebb információt, amelyre folyamatosan töltjük fel az új fotókat és programjainkat.

Hagyd otthon gondod, bajod és gyere el pihenőparkunkba kikapcsolódni,
na és persze egy ízletes ételt elfogyasztani!
Szeretettel várunk!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0