Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Kõkapu Vadászkastély és Hotel
Cím: 3994 Nagyhuta, Kõkapu u. 2.Email: kokapu@t-online.hu
Web: www.kokapu.huTelefon: (47)370-032
Fax: (47)570-042Gps: 48.47379684 , 21.49133873

Bemutatkozás

VADÁSZKASTÉLY:

Egy bércen magasodó, vadregényes erdei környezetben álló fõúri kastély hangulata varázslatos, páratlan élmény. Kõkapun, a száz esztendõnél régebben épült Károlyi Vadászkastélyban Ön is meggyõzõdhet errõl. A néhány éve napjaink luxusával felszerelt apartmanjaiban megpihenni, szalonjában kapcsolatokat építeni, kávézójában társalogni, teraszán pedig a zempléni hegyek panorámájában gyönyörködni remek lehetõség, felemelõ érzés. Az épületben 5 db lakosztály található, a szobákból közvetlen kijárat nyílik a tóra nézõ teraszra. A kastély korabeli praktikákkal épült, a titkos ajtó az afrika szalonból nyílik még a Károlyiak által készítetett ma is használatos kandalló elõl. A "toronyszobából" gyönyörû kilátás tárul a környezõ hegyekre.

HOTEL:

A kastély szomszédságában a Hotel Kõkapu várja vendégeit. A hétköznapok minden kényelmével: televízióval, telefonnal, mini-bárral ellátott huszonhárom szobás szálloda ideális hely a mindennapi stressz levezetésére, a kikapcsolódásra. Környéke a nyugalmat keresõknek erdei sétákra, a város zajától távoli felüdülésre különösen alkalmas.

HÁROMFORRÁS ÉTTEREM:

Hamisítatlan erdei hangulat várja a Háromforrás Étterembe érkezõket. A hegyekre nézõ ablakokon a fák közül sejtelmesen beszûrõdõ fények, a faburkolatok, a díszítések, a faragott bútorok azt sugallják, hogy a vendégnek itt a tájjellegû ételekbõl érdemes választani. Valami olyan finomságot, jó falatokat, amilyet még nem kóstolt, amit évszázadok során gyûjtött receptek alapján készítenek a helybeli szakácsok.

HORGÁSZAT - CSÓNAKÁZÁS:

A tó csendes, szép környezetben fekszik, romantikus hangulatú, félszigetekkel szabdalt. A horgászok nagy örömére bizonyos vízfelületet nád, sás borít, sok a bedõlt fa. Horgászni a tópartról, a félszigetek valamelyikérõl, illetve csónakból is lehet. Gyermekeknek, kezdõ horgászoknak sikerélményt nyújt a gyakori kapás kishalakból.

KONFERENCIATEREM:

Az étterem tetõterében kialakított két konferenciaterem az utóbbi évek bõvítésének eredménye. A technika legújabb vívmányaival felszerelt, 120, illetve 30 vendéget befogadó világos, modern berendezésû termek oktatások, tréningek, kiállítások rendezésére is alkalmasak.

IFJÚSÁGI SZÁLLÓ:

Kõkapu a fiatalokat is várja. Számukra az ifjúsági szállót és a rönkházakat ajánljuk. Amikor ezeket berendeztük, nem a luxust, hanem az erdei iskola kínálta ismeretszerzést, a fiatalok vékonyabb pénztárcáját, mindemellett vállalkozó kedvét tartottuk szem elõtt. A négy- és nyolcágyas helyiségeket zuhanyozós fürdõszobák egészítik ki. Ha a kirándulás, az erdõjárás után az éhségérzete sürgetné vendégeinket visszatérésre, a tûzrakó helyek romantikája vagy az étterem kényelme várja õket.

RÖNKHÁZAK:

A fiatalok számára a rönkházakat ajánljuk. Amikor ezeket berendeztük hasonlóan az ifjúsági szállóhoz, nem a luxust, hanem az erdei hangulatot tartottuk szemelõtt. A négy- és nyolcágyas helyiségeket zuhanyozós fürdõszobák egészítik ki. Ha a kirándulás, az erdõjárás után az éhségérzete sürgetné vendégeinket visszatérésre, a tûzrakó helyek romantikája vagy az étterem kényelme várja õket.

FITNESS-WELLNESS:

A fittness kifejezést másfél évtizede már megtanulhattuk: a testkultúra régi és új, távol-keleti és európai hagyományokon alapuló módszereit takarja. A wellness fogalma viszonylag újnak számít a gyógyászatban és a turizmusban is: az állandó lakóhelyen kívüli, olyan ideiglenes tartózkodást jelent, amely során a turista célja az optimális egészségi állapot elérése, a testi, lelki és szellemi egyensúly megteremtése. Kõkaput erre találták ki: a fürdõházban hidegvizes úszómedence, pezsgõfürdõ és finn szauna várja a vendégeket, továbbá lehetõség van hegyi, erdei kirándulásra dzsippel, kisvasúttal, kerékpárral, vagy éppen gyalog, horgászásra, csónakázásra (télen síelés, sífutás, szánkózás, korcsolyázás), egész évben masszázsra, bowlingra, biliárd-kínálatunkból mindenki kedve szerint választhat. Kisgyermekes családok részére rossz idõ esetén az újonnan nyílt JÁTSZÓHÁZUNK ideális kikapcsolódást biztosít.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0