Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Életpont Nonprofit Kft.
Cím: 3994 Bózsva, Esze Tamás út 16.Email: bozsva@eletpont.hu
Web: www.eletpont.huTelefon: 30/241-5325

Bevezető

Feszített tempójú világunkban még sohasem volt olyan nagy szükségünk testi-lelki felüdülésre, emberi kapcsolataink megerősítésére, mint napjainkban. Programjaink ebben kívánnak segíteni.

Bemutatkozás

Több helyszínen számos szakosított turnust szervezünk a következő célkitűzésekkel:
családi- és házastársi kapcsolatok erősítése, gyermek- és ifjúsági közösségek építése, életmódcentrikus egészség-helyreállítás és betegségmegelőzés, Krisztus-központú Biblia-tanulmányozás, egészséges testmozgás népszerűsítése, természetjárás, túrázás, függőségektől való szabadulás elősegítése, közösségformálás zenével és énekkel. Reméljük, hogy mindenki megtalálja az érdeklődési körének leginkább megfelelőt! A hegyvidéket és a hegyi túrázást kedvelőknek ajánljuk bózsvai táborainkat. A pihenni vágyóknak javasoljuk valamennyi törökkoppányi turnusunkat, hiszen e helyszín lakott területtől távol, erdős-dombos vidéken található. Akik pedig a szabadságukat aktív életmód-változtatásra szánják, bátran jelentkezzenek valamelyik életmódtáborunkba. Mindemellett a Tárt-Kapu Alapítvány társszervezésében ajánlunk a tolerancia (mozgássérültek és segítőik részére szervezett) tábort.

Keresőszavak

gyermektábor, tábor,


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0