Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Csillagfény Panzió és Étterem
Cím: 3980 Sátoraljaújhely, Mártírok útja 29.Email: csillagfenypanzio@t-online.hu
Web: csillagfenypanzio.fw.huTelefon: 06-47/322-619, 06-30/276-6211
Fax: 06-47/521-392Gps: 48.4013587 , 21.6513836

Bemutatkozás

A Csillagfény Panzió és Étterem Zemplén fõvárosában található Sátoraljaújhelyben.
Szeretettel várjuk kedves vendégeinket a Magas-hegy lábánál fekvõ panziónkban, csendes környezetben, csodálatos kilátással.
Panziónkban 25 fõ elszállásolására van lehetõség 10 klimatizált , fürdõszobás minibárral és miniszéffel , televízióval felszerelt szobában.
Panziónk medencéjét vendégeink díjmentesen használhatják.A medence mellett szaunát is tudunk biztosítani a felfrissülni vágyó vendégeink részére.
A sokféle étket és ételkülönlegességet is felvonultató éttermünk korszerû konyhatechnikával készíti változatos ételeit vegetáriánus ill. diabetikus ételeket, hazai specialitásokat kedvelõ vendégeknek egyaránt.
Az étteremhez tartozó bárban 9.00 és 24.00 óra közötti nyitva tartással szolgálunk elõkelõ italokat, kellemes borokat, aromás koffeinkészítményeket, üdítõ italokat biztosítva hozzá halk zenét, hogy kikapcsolódás, még hangulatosabban teljen!
A panzió vendégei is csodálatos kirándulással gazdagodhatnak, ha ellátogatnak Zemplén Szentendréjébõl Sátoraljaújhelyrõl a hegyi kisvasúttal elérhetõ megkapó kõkapui kirándulóhelyhez, a füzéri várhoz, a gyönyörû füzérradványi palotához és parkhoz, a széphalmi Kazinczy Múzeumhoz, a pácini kastélyhoz, s persze a zempléni hegyvidék érintetlen õstermészetének szépségeihez. A környék felfedezõ túráiról pedig jól esõ érzés visszatérni a nyugalmas és pihentetõ Csillagfény Panzióba.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0